Efterfrågad utveckling är Campus och Alexandersoninstitutets inriktning avseende näringslivsutveckling vilket i sig sker i nära koppling till akademi och studenter.

Arbetsuppgifterna kommer att utföras inom ramarna för beviljade Interreg-projekt med fokus på studenters och företags utveckling.

Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att etablera kontakter, bygga nätverk och genomföra utvecklingsinsatser i samverkan mellan näringslivet och akademin.

Målet inom beviljade projekt är att skapa utveckling i små företag. Utvecklingen bygger på att involvera Campus Varbergs studenter i de halländska företagens innovations- och utvecklingsarbete. I genomförandet skall du vara med och skapa förutsättningar för samarbeten, ett kompetensutvecklingsprogram och nya strukturer för praktikutbyte mellan Sverige och Danmark. Arbetsuppgifter av allmän art vid Campus Varberg och Alexandersoninstitutet ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller i slutet av din högskole- eller universitetsutbildning. Vi söker dig som har teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av att processleda andra i innovations- och utvecklingsarbete. Erfarenhet av arbete med EU-finansierade projekt och offentlig upphandling samt arbete med studentdrivet entreprenörskap är meriterande.

Du har mycket god samarbetsförmåga, lätt för att knyta kontakter, servicekänsla och förmåga till helhetssyn. Du är pedagogiskt lagd, kommunicerar väl i tal och skrift, har lätt för att stå i rampljuset och entusiasmera andra och få andra att växa i det de gör. Du är bra på att organisera och administrera, har förmåga att ta egna initiativ och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Goda kunskaper i danska är meriterande. B-körkort är ett krav.

Läs mer om tjänsten och ansök via Offentliga jobb