PUSH_WORKSHOP_1_artikel Tre workshops om hållbara material - Alexandersoninstitutet - Efterfrågad utveckling

Inom EU står byggnader för omkring 40 procent av energiförbrukningen och 35 procent av klimatutsläppen. Byggsektorn är därmed en nyckelspelare i omställningen till ett hållbart samhälle. ÅF Infrastructure AB kommer att hålla i tre workshops om hållbart byggande med fokus på hållbara material.

08.30-10.30
KLIMATSKAL 
Verktyg för att underlätta urval av hållbara material, miljöcertifieringssystem, isolering, kravställning och goda exempel i Sverige och norden.

10.45-13.15
SMARTA MATERIAL
Ex byggnadsintegrerade solceller, solskyddsglas, urvalskriterier vid val av leverantör, giftfria matrerial och goda exempel i Sverige och norden.

13.30-15.30
NYPRODUKTION OCH RENOVERING
Ex fasadlösningar, renoveringslösningar, framtidsspaning, urvalskriterier vid val av leverantör och goda exempel i Sverige och norden. 

 

TID OCH PLATS
När: 8 februari
Var: ÅF, Grafiska vägen 2A, Göteborg.

ANMÄLAN
Skicka namn, organisation, titel, organisationsnummer samt eventuell matallergi till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 25 januari. Ange även om du vill vara med vid en, två eller alla tre workshops. Alla workshops är kostnadsfria och under dagen ingår lunch och fika. 

Har du någon kollega eller vet du någon annan som skulle vara intresserad så skicka gärna inbjudan vidare.

Varmt välkomna!

 

Sista dag för anmälan har passerat och det går inte längre att anmäla sig till workshopen.