170929_620x320 Nu söker vi konsulter inom flera olika områden - Alexandersoninstitutet - Efterfrågad utveckling

Just nu söker vi flera konsulter inom olika områden. Alexandersoninstitutet utvecklar och leder samverkansprojekt mellan näringsliv, offentlig sektor och akademi. Genom dessa projekt har vi genom åren utvecklat en stark och professionell organisation kring att projekt- och processleda utvecklingsprocesser med fokus på innovation och hållbarhet.

Sista dag för anbud är den 16 oktober 2017. Observera att ett uppdrag per konsult gäller, du kan alltså inte bli upphandlad till fler än ett uppdrag.

Acceptansstudie av solenergi i samhället

Vi söker nu en konsult för ledning och genomförande av acceptansstudie som kommer att ske i samarbete med medarbetare på Alexandersoninstitutet och EMC – Energi- och miljöcentrum. Läs mer om upphandling av konsult för acceptansstudie av solenergi i samhället.

Utveckling av innovationssamarbeten

 Vi söker nu en konsult som vill arbeta tillsammans med oss i vidareutveckling och genomförande av det i projektet framtagna talangprogrammet.  Läs mer om upphandling av konsult för utveckling av innovationssamarbeten.

Vidareutveckling och genomförande av talangprogram

Alexandersoninstitutet söker nu en konsult som vill arbeta tillsammans med oss i vidareutveckling och genomförande av ett etablerat talangprogram. Läs mer om upphandling av konsult för vidareutveckling och genomförande av talangprogram.