170324_jobb_600x320 Vi söker projektkoordinator/er - Alexandersoninstitutet - Efterfrågad utveckling

Nu söker vi  projektkoordinator/er till vår projekverksamhet. Som projektkoordinator är du med och genomför utvecklingsinriktade projekt i en av en av Hallands två officiella utvecklingsplattformar.

Tillsammans med näringsliv och organisationer i regionen erbjuder Alexandersoninstitutet "efterfrågad utveckling". Vi är en av Hallands två officiella utvecklingsplattformar och har sedan starten december 2008 expanderat kraftigt. Inom ramen för institutet bedrivs ett flertal transnationella EU-projekt, strukturfondsprojekt och andra utvecklingsprojekt.

Alexandersoninstitutet är en del av CLL i Varbergs kommun som även omfattar Campus Varberg. Campus Varberg är en central aktör för yrkesutbildning i regionen och Hallands största arrangör av Yrkeshögskola. Campus Varberg finns i en av Sveriges mest moderna och välbelägna utbildningsmiljöer. Campus Varberg erbjuder "efterfrågade utbildningar".

Som projektkoordinator kommer du att tillsammans med våra samarbetspartners söka och genomföra utvecklingsinriktade projekt. Du har högskole- eller universitetsexamen, gärna med inriktning på Europa. Vi vill dessutom att du har en omfattande utbildning inom EU-området och erfarenhet av självständigt ansökningsarbete för transnationella EU-projekt. Arbetsuppgifter av allmän art vid Campus Varberg ingår.

Tjänsten är tidsbegränsad till 31 december 2019 med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 augusti 2017 (eventuellt tidigare om möjligt).

Sista ansökningsdag är den 1 maj.

Mer information om tjänsten och ansökan hittar du på Offentliga jobb.