Bike & Businnes är en innovationsfest på cykel med en avslutande After Work, för företag, av företag arrangerat av studenter vid Campus Varberg tillsammans med Företagarna Varberg.

HUR KREATIV ÄR VÄSTKUSTENS MITTPUNKT?
Hur arbetar Varbergs företagare med innovationer och utvecklingsarbete? Hur jobbar du i ditt företag? Hur jobbar andra för att möta framtiden? Vad kan vi lära av varandra? Hur kan vi göra saker tillsammans? Hur testar vi? Hur kommer vi vidare i våra utmaningar?

Under eftermiddagen den 27 maj, klockan 13.00–17.00, anordnas Bike & Business i Varberg. Bike & Business handlar om att få ta del av andra företags innovations- och utvecklingsarbete. Detta är en form av cykelfest för företag. Alltså något riktigt trevligt och gästvänligt, där man besöker varandra genom cykel.

SÅ HÄR FUNGERAR BIKE & BUSINESS
10 företag öppnar sina dörrar för sina kollegor. Under dagen väljer deltagarna mellan 3 olika cykelstråk att följa där de på vägen möter på olika företag. Alla cykelstråk slutar vid platsen för After Worken där det kommer att finnas möjlighet för mingel samt en summering av dagen. Deltagarna har nu besökt företag i Varberg och inspirerats av hur andra arbetar med innovationer och utveckligsarbete. Vi ser fram emot att få cykla med er.

OM OSS
Bike & Businnes är ett evenemang av WEST Varbergs Enade Studenter, Företagarna i Varberg samt Marknad Varberg.

Studentföreningen WEST arbetar för att skapa mötesplatser där studenter, företag och organisationer möts och utvecklas. Tillsammans med Företagarna i Varberg och Marknad Varberg arrangeras Bike & Business för att belysa företag i Varberg innovations och utvecklingsarbete.

Har du förslag på företag i Varberg som du tycker är extra intressanta och spännande? Hör av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Än har vi inte tillsatt alla 10 platserna för årets evenemang. 

Aktiviteten finansieras med stöd av Interreg ÖKS genom projektet Innomatch vid Alexandersoninstitutet. Läs mer om projektet Innomatch

 

160527 400x50