Det pratas ofta om de stora affärsmöjligheterna för klimat- och miljösmarta produkter och tjänster. Men alla som arbetar inom området vet att produkterna och tjänsterna inte säljer sig själva.

Projektet Miljödrivna Marknader startade i början av året och går nu ut med sitt erbjudande riktat till halländska företag inom miljöteknikbranschen med syftet att stärka företagens konkurrenskraft med miljön i fokus. Projektets erbjudande – lönsammare miljöaffärer – innebär att företagen bl a kan delta i en affärsutvecklingsprocess, delta på workshops på olika teman och inte minst få erfarenhetsutbyte med erfarna aktörer i branschen. Samarbete kommer att ske med Svensk Industridesign. Projektet drivs i ett samarbete mellan Science Park Halmstad, Alexandersoninstitutet och Region Halland med finansiering från Tillväxtverket. Region Halland håller samman projektet genom en projektledare.

Vet mer gör Åsa Tegelberg på Region Halland, du når Åsa på telefon 035-17 98 21 eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.