Fredag den 5 mars ger Campus Varberg tillsammans med Alexandersoninstitutet, CRED och studenter från "Produktutveckling, design och marknadsföring" ditt företag en massa goda exempel.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Anmälan till Louise Karlsing senast den 2 mars. Glöm inte att meddela hur många ni är i ert sällskap. Välkommen till en inspirationsdag på Campus Varberg.

09.30 Drop in-fika i den flexibla arean på C-husets bottenplan med ingång via E-huset och biblioteket.

10.00 Patrik Stenefjäll är Creative Director på reklambyrån Stefaco Grape. Med hjälp av Visual Branding – design, strategi och kommunikation skapar han förutsättningar för företag att stärka sina varumärken, skapa identitet och nå ut med sitt budskap. www.stefacogrape.se

11.00 Genom en kreativ workshop visar CRED - Creative Destination Halland tillsammans med Patrik Stenefjäll hur ditt företag kan arbeta vidare med Visual Branding.

12.00 Mingelbuffé

13.00 Studenter från den kvalificerade yrkesutbildningen "Produktutveckling, design och marknadsföring" på Campus Varberg ger exempel på genomförda uppdrag/projekt där god design och funktionalitet varit i fokus. Redovisningarna är förlagda till Stora hörsalen, C-husets tredje plan.