Välkommen till CREDs kick off för "Afternoon tea" med temat "Mer och fler affärer på webben". Vi träffas i E407, dramasalen, den 11 februari klockan 16.00–18.00.

Under 10 torsdagar med start den 11 februari bjuder CRED in till "Afternoon tea" - tea, scones och inspirerande workshops - som på olika sätt slipar ditt affärssinne och skapar en mötesplats för entreprenörer och kreatörer med upplevelsen som drivkraft. Mellan träffarna erbjuder vi personlig coachning och tillgång till de nätverk och projekt vi driver.

Först ut är ”Mer och fler affärer på webben”
Vem har inte drömt om en personal shopper och guide till webbens möjligheter att satsa rätt och öka sin omsättning med hjälp av webben? Tjäna mer pengar helt enkelt.

Alla kan. Potentiella som befintliga entreprenörer och det är inte svårt att få kostymen att passa just dina behov. På CRED:s KICK OFF för vårens afternoon-tea träffar vi entreprenören Charlotte Carlsson från Snyggare-internet och Tomas Johanssson, kommunikatör på Campus Varberg som varje dag flanerar runt i de sociala mediernas värld och ger sina bäst tips på hur du kan skapa mer och fler affärer på webben och inte minst hur du hittar din målgrupp och blivande kund! På plats finns även Ove Jobring, forskare vid Göteborgs universitet och Alexandersoninstitutet. Ove berättar hur du i samverkan med andra kan utveckla business via communities på nätet!

 

När: Torsdag 11 februari, klockan 16.00-18.00.

Var: E407, dramasalen, på Campus Varberg – för kommande tillfällen så är det sal E313 som gäller.

Hur: Kostnadsfritt, med begränsat antal platser, anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vårens program hittar du på www.cred.nu

 

CRED finansieras av Region Halland, Tillväxtverket, Europeiska Unionen/Europeiska Regionala Utvecklingsfonden genom Interreg IV A Öresund – Kattegat – Skagerak genom Alexandersonsinstitutets satsning på efterfrågad utveckling.

Mer information och kontakt
CRED - Creative Destination Halland