Innovation Camp – recycling och design

Innovation Camp – recycling och design

Datum 23 Oktober 2014 11.30 – 24 Oktober 2014 13.30 Spara i kalender

Plats Campus Varberg Otto Torells gata 16, 432 44 Varberg, Sverige

Kontakt info@alexandersoninstitutet.se

Vill du vara med och utveckla framtidens affärer? Vi söker personer med olika kompetenser för att tillsammans skapa ett dygn fyllt av innovation, kreativitet och möten på Campus Varberg.

Den 23–24 oktober bjuder Alexandersoninstitutet in till en intensiv och utvecklande Innovation Camp där vi tillsammans formar nya lösningar på samtida utmaningar!

Med temat recycling och design som röd tråd, ger vi fyra olika företag i regionen möjlighet att utveckla sin potential. Vi vet att komplexa utmaningar kan lösas på nya sätt genom möten mellan olika kompetenser och perspektiv. Därför samlar vi olika experter som tillsammans kan forma nya lösningar.

141023-tagcloudVi söker dig som vill skapa nya lösningar, affärer och samarbeten. Vi kommer att arbeta i en kreativ miljö och med hjälp av kollaborativa processer och olika kompetenser lyfta de fyra företagscasen till en ny nivå. Erfarenhetsdelning och kunskapsutbyte kommer vara centralt och som deltagare är du med och skapar innehållet.

Med dig från Varberg får du inspiration, kreativa metoder för utvecklingsprocesser och nya affärsmöjligheter. En bonus är förstås den vackra miljön! 

Är detta något du arbetar med dagligen? Då behöver vi din kompetens! Anmäl dig senast 3 oktober

Alexandersoninstitutet står för konferenskostnaden båda halvdagarna där lunch och middag ingår. Däremot får ni själva bekosta eventuell övernattning.

Aktiviteten finansieras med stöd av EU:s regionala utvecklingsfond genom projektet ”Efterfrågad Utveckling” vid Alexandersoninstitutet. Innovation Camp processleds av Media Evolution.

141023-logotyper
2014-10-23 11:30:00
2014-10-24 13:30:00