Innovation Camp: E-handel och design

Innovation Camp: E-handel och design

Datum 21 Maj 2014 11.30 – 22 Maj 2014 13.00

Plats Comwell Varbergs Kurort Nils Kreugers väg 5, 432 53 Varberg, Sweden

Kontakt info@comm-it.se

Arrangör COMMIT

Vill du vara med och utveckla framtidens affärer? Vi söker personer med olika kompetenser för att tillsammans skapa ett dygn fyllt av innovation, kreativitet och möten på Comwell Varbergs kurort.

Den 21–22 maj bjuder Alexandersoninstitutet in till en intensiv och utvecklande Innovation Camp där vi tillsammans formar nya lösningar på samtida utmaningar!

Med temat e-handel och design som röd tråd, ger vi fyra olika företag i regionen möjlighet att utveckla sin potential. Vi vet att komplexa utmaningar kan lösas på nya sätt genom möten mellan olika kompetenser och perspektiv. Därför samlar vi olika experter som tillsammans kan forma nya lösningar.

Vi söker dig som vill skapa nya lösningar, affärer och samarbeten. Vi kommer att arbeta i en kreativ miljö och med hjälp av kollaborativa processer och olika kompetenser lyfta de fyra casen till en ny nivå. Erfarenhetsdelning och kunskapsutbyte kommer vara centralt och som deltagare är du med och skapar innehållet.

Med dig från Varberg får du inspiration, kreativa metoder för utvecklingsprocesser och nya affärsmöjligheter. En bonus är förstås den vackra miljön!

PRAKTISK INFORMATION

När: 21 maj klockan11.30–22 maj klockan13.00. 
Plats: Comwell Varbergs kurort, Nils Kreugers Väg 5, Villa Apelviken. 
Frågor: Louise Wallmander, louise.wallmander@alexandersoninstitutet.se eller Helen Berg, helen@mediaevolution.se

Alexandersoninstitutet står för konferenskostnaden båda halvdagarna där lunch och middag ingår samt besök i spa och relaxavdelningen för den som önskar. Vi kan även erbjuda reseersättning för er som kommer långväga. Däremot får ni själva bekosta eventuell övernattning, telefonnummer till Comwells Varbergs Kurorts bokning är 0340-62 98 02

FLER MÖTEN NÄR DU ÄNDÅ ÄR I FARTEN? 

Du som vill träffa fler intressanta personer i Varberg är välkommen till event Match Making som startar på Campus Varberg efter Innovation Camp. Modellen, som vi kallar Match Making, kan liknas vid en roterande rundabordsdiskussion där varje företag får träffa fyra olika konstellationer av potentiella samarbetspartners, leverantörer, distributörer, inspiratörer … och, kanske inte minst, potentiella kunder. Detta är kostnadsfritt, och du anmäler ditt deltagande till kajsa.jeppson@emcsverige.se


2014-05-21 11:30:00
2014-05-22 13:00:00