Frukostseminarium – Så omvandlar du ”jag bara tittar” till ett köp!

Datum 29 Januari 2014 08.00 – 29 Januari 2014 09.30 Spara i kalender

Plats Campus Varberg Otto Torells gata 16, 432 44 Varberg, Sverige

Postad av Tomas Rasmussen

Arrangör COMMIT

Omdöme:

Efter positivt gensvar på vårt lunchseminarium om e-handel och möjligheterna med att utveckla handeln på nätet, erbjuder vi nu i samarbete med Connect Väst ytterligare ett inslag för att stärka handeln och dess konkurrenskraft – "Så omvandlar du 'jag bara tittar' till ett köp!" med Tomas Ohlin och Peter Wilén från Säljande beteende i Norden AB.

Under morgonen kommer Tomas och Peter att ge oss en inblick i hur konsumenter tänker inför ett köp och hur säljare kan anpassa processen för att bli så säljande som möjligt. Ta chansen att möta och lyssna till två av Sveriges vassaste och mest meriterade inom försäljning, marknadsföring och företagsledning och samtidigt stärka ditt nätverk tillsammans med andra företagare.

Säljande Beteende Norden AB har i över 10 år arbetat med att utveckla enkla metoder och modeller för att lära oss medarbetare inom olika yrken och branscher hur vi kan få ett ökat säljande beteende. De har arbetet med bland andra Elgiganten, Media Markt, Stadium, Blåkläder. Utöver det har de utbildat tusentals säljare och flera hundra ledare under dessa år.

Aktiviteten är kostnadsfri!

Anmälan senast den 22 januari till Louise Wallmander, ange ev. specialkost i anmälan.


2014-01-29 08:00:00
2014-01-29 09:30:00