Dataanalys – hitta framgång i data

Affärsutveckling handlar allt mer om analys och behandling av data av olika slag, till exempel information som redan finns i produktionsdata, kundregister, CRM-system och webbanalysverktyg. I Datalabb – Halland genomförs individuell företagscoaching av erfarna experter med ambitionen att ta nästa steg i den digitala resan. I datalabbet finns en enkel och effektiv metod som utformats för att utnyttja den potential som finns i data. Nya utvecklingsprojekt identifieras som kopplas till den befntliga datan som finns till exemepel hos företag. Dessutom samverkar högskolestudenter inom datavetenskap för att utveckla och tillvarata kompetens för att utveckla projekt vidare.

Datalabb – Halland är kostnadsfritt, har plats för 50 företag och har finansiering fram till och med 31 december 2021. Programmet rikar sig främst till företrädare av företagsledningen. 

FUTURES BY DESIGN

Futures By Design är utformat för att möjliggöra för små och medelstora företag att förnya, växa eller förändra produktiviteten genom tillgång till data och analys för att öka resultaten. Inom projektet kommer 50+ små och medelstora företag i varje partnerregion dela kunskap, idéer och regionala erfarenheter för att stödja små och medelstora företag till att bli mer datadrivna och bättre informerade om de förändringar om ekonomi, teknik, policy och distributionskedjan som kommer forma sin framtid.

INTRESSERAD AV ATT DELTA?

Kontaka Micha Björck
Telefon: 0340-69 74 23, 0736- 19 45 03
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Datalabb – Halland är ett utvecklingsprogram som finansieras med stöd av Interreg NSR inom projektet Futures By Design vid Alexandersoninstitutet 

logo ai nsr